Влајковац

Свечани дочек за  светске школске првакиње у стоном тенису

А РОМАНА ЈЕ ИЗ ВЛАЈКОВЦА

• Ово је још један доказ да је била права одлука локалне самоуправе да подржи Стонотениски клуб „Јединство“ из Влајковца – истакао је Славиша Максимовић, градски већник

У просторијама Стонотениског клуба „Јединство“ из Влајковца, представници локалне самоуправе и мештани овог села свечано су дочекали златне стонотенисерке са Светског школског првенства које се ове године одржава у Београду. Млада Влајковчанка Романа Путник била је део женске стонотениске селекције која је убедљивим победама над екипама Бугарске (7:0) и Уједињених Арапских Емирата у финалу (5:2) освојила златну медаљу.
„Ово је још један доказ да је била права одлука локалне самоуправе да подржи Стонотениски клуб „Јединство“ из Влајковца тако што је клубу обезбеђен простор за тренинг и набављена нова опрема. Град Вршац наставља да ради на развоју спорта и спортске инфраструктуре у својим сеоским насељима, како би деца и млади имали услове за бављење спортовима на селу као и у самом граду“ изјавио је Славиша Максимовић, члан Градског већа за рурални развој.

Пројекат „Град Вршац – грађанин као кључни актер градске локалне самоуправе“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.