ПОВРАТАК... Сања Паталов Стојадиновић и Александар Саша Радуловић

Панчево

Скупштинa града именовала двоје нових в.д. директора

САЊА ДРУГИ, А САША ТРЕЋИ ПУТ!

• Сања Паталов Стојадиновић поново је на функцији в. д. директора панчевачког Центра за социјални рад, а Александар Саша Радуловић на челу ЈКП „Водовод и канализација“

На данашњој седници Скупштине града Панчева, првој у овој години, најзначајније тачке дневног реда биле су оне „кадровске“. Не без разлога.

Наиме, на две директорске функције, у једној установи и у једном јавно-комуналном предузећу, одлуком одборника Скупштине града, именовани су исти они који су са тих функција разрешени 2018, односно 2020. године.

Сања Паталов Стојадиновић, после нешто више од три и по године, поново је на челу Центра за социјални рад, у којем је запослена од 2006. године, а на директорској функцији била у периоду од 2017. до 2018. године. Пре именовања Сање Паталов Стојадиновић за в. д . директора, одборници су разрешили функције досадашњу директорку у в. д. стању Јасну Вујичић.

До промене је дошло и у ЈКП „Водовод и канализација“. После само годину и по дана, Александар Радуловић је, уместо Зорана Ашанина, поново именован за директора овог предузећа, овог пута у в. д. статусу.

Оно што је посебно занимљиво, ово је Радуловићев трећи повратак на чело панчевачког „Водовода и канализације“.