НАЈБОЉИ У СРБИЈИ... и основци...

Крагујевац

Републичко такмичење предшколаца и основаца „Пажљивкова смотра“

ДУПЛО ЗЛАТО ЗА ВРШАЧКЕ МАЛИШАНЕ

• Предшколци из вртића „Пчелица“ и прваци из ОШ „Олга Петров Радишић“ победници су овогодишњег републичког такмичења у саобраћају „Пажљивкова смотра

Ове године, у јакој конкуренцији вршњака из целе Србије, вршачки малишани однели су победу на Републичком такмичењу у саобраћају „Пажљивкова смотра“, показавши најбоље знање у познавању саобраћаја.

У конкуренцији првака, прво место освојила је екипа ОШ „Олга Петров Радишић“, у саставу: Дуња Тадић, Рубин Икељић, Урош Бисерчић и Леонтина Ранисављев. Друго место заузела је Чајетина, а треће Нови Сад.

У конкуренцији предшколаца, екипа у саставу: Дуња Петровић, Вукан Јованов, Душан Милошевић и Сара Поповић, сви из вртића „Пчелица“, били су убедљиви и освојили прво место, док су друго и треће место заузели малишани из Нове Црње и Мионице. Велику подршку пружили су им другари из другог разреда „Олгине“ школе, вицешампиони регионалне смотре.

… и предшколци

Победници такмичења освојили су вредне награде, предшколци бицикле, а прваци лап топ рачунаре, које је обебезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, организатор овог великог пројекта.

Честитке нашој дивној деци, васпитачицама и учитељицама и координаторима пројекта на овом сјајном успеху. Част је и задовољство припремати ове дивне малишане за такмичење и поделити са њима радост успеха на подијуму. Град Вршац и Савет за безбедност саобраћаја и даље ће пружати сву потребну подршку за реализацију пројекта и учешће малишана на овом значајном такмичењу“, изјавио је Мирослав Лепир, члан Градског већа за образовање.