БАШ ТАКО... једна од најлепших свечаних сала у граду

Вршац

Реновирана свечана сала ОШ „Вук Караџић“ у Вршцу

СЛЕДИ УРЕЂЕЊЕ ФАСАДЕ, ПА…

• Радујемо се што ове године свечаност Дана школе одржавамо у реновираној свечаној сали, која је једна од најрепрезентативнијих у нашем Граду – истакао је Мирослав Лепир, члан Градског већа

Основна школа „Вук Караџић“ у Вршцу прославила је ове године Дан школе у реновираној свечаној сали, за чије је уређење Град Вршац издвојио 800.000 динара.

Радови у сали су обухватили санацију  и осликавање стропа, хобловање и лакирање паркета, кречење зидова, реновирање каљавих пећи, реновирање практикабала, као и нову расвету и тракасте завесе.

„Ове године обележавамо 126 година од изградње школе и велико ми је задовољство што овај дан прослављамо у потпуно реновираној свечаној сали, која је једна од најлепших у граду. Захваљујући локалној самоуправи, у школи  је уређен и  простор за информатички кабинет, као и део за коришћење паметне табле.“ изјавила је Ана Аврамовић, директорка ОШ „Вук Караџић“.

„Радујемо се што ове године свечаност Дана школе одржавамо у реновираној Свечаној сали која је једна од најрепрезентативнијих у нашем граду. Након дуго времена започети су радови на санацији фасаде, што је био велики проблем дуги низ година. У првој фази урађена је заштита фасаде од обрушавања, на деловима где је било најпотребније, а Град Вршац је обезбедио и средства за пројектовање фасаде и хидроизолације.“ изјавио је Мирослав Лепир, члан Градског већа за образовање.

Пројекат „Град Вршац – грађанин као кључни актер градске локалне самоуправе“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.