УОБИЧАЈЕНО... др Зоран Тасић у обиласку радова у Баранди (Фото: Глас Опова)

Баранда

Радови на уређењу тротоара и пешачких прелаза

ИЗ СЕЛА У СЕЛО, ЗА ПОТРЕБАМА ГРАЂАНА

• Радове изводи ЈП „Младост“ и Месна заједница Баранда, уз подршку Општине Опово

У Баранди су настављени радови на бетонирању тротоара и пешачких прелаза на раскрсницама, а који су започети пролетос, када је сређено преко 550 квадратних метара тротоара. Сада ће бити бетонирано још 350 метара квадратних, тако да ће Баранђани добити нове инфраструктурне садржаје, који ће битине само практични, него ће допринети и лепшем изгледу овог насеља.

Радове изводе ЈП „Младост“ и Месна заједница Баранда, којима је финансијку подршку пружила и Општина Опово, а са циљем да се у свим селима ове општине обезбеде повољнији услови за свакодневни живот њихових становника, не само у центалним деловима села.

БАРАНДА… лепше улице, а ускоро и изградња капеле (Фото: Старт 013)

Поред сређивања тротоара и пешачких стаза, радници ЈП „Младост“ раде и на реконструкцији зида у Улици Ослобођења, који је дуго година не само ружио овај крај него и представљао опасност за пешаке који су туда пролазили.

Радове је, како то редовно чини у свим сличним приликама, обишао др Зоран Тасић, председник општине, који је том приликом  најавио и почетак радова на изградњи капеле на сеоском гробљу.

„Настављамо са активностима на уређењу свих насељених места, тако да буџетска средства равномерно распоређујемо на сва четири места, а све уважавајући жеље и потребе грађана који у њима живе“, истакао је др Зоран Тасић.

И.Б.

Пројекат „Општина Опово некад и сад – оно што се не заборавља“ суфинансира Општина Опово.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.