(Фото: Глас Опова)

Опово

Радови на изградњи зелене пијаце у току, упркос…

СВЕ ИДЕ ПО ПРЕДВИЂЕНОМ ПЛАНУ

Захваљујући „проласку“ на конкурсу Министарства за државну управу и локалну самоуправу, а уз финансијску подршку и Европске инвестиционе банке,  у Опову су у току радови на изградњи зелене, покривене пијаце, чији је завршетак предвиђен за 9. септембар ове године.

Градилиште је пре неколико дана обишао Милош Марков, председник општине, са својим сарадницима, и том приликом изразио задовољство оним што је видео:

„Врло сам задовољан динамиком радова с обзиром на временске услове и да смо ван грађевинске сезоне у зимском периоду. Такође, истакао бих да је градилиште уређено по свим стандардима, што је јако битно.

За ову прву фазу пројекта, односно изградњу објеката, рок је 70 дана, и мислим да неће бити проблема да се овај рок испоштује. Извођач радова је експедитиван, тако да у овом тренутку све иде по предвиђеним плановима.

Када се овај пројекат заврши добићемо пијачни комплекс који ће целој нашој општини бити за понос“, истакао  је Милош Марков, председник Општине Опово, након разговора са радницима, који су вредно раде упркос… Али рок је рок.