Прес

ПРОГРАМ ЗА МЛАДЕ „NIS ENERGY“

• Рок за пријаве на конкурс НИС-а до 21. новембра

Мастер студенти и дипломци изабраних факултета, који желе да своје прве професионалне кораке начине у једној од највећих домаћих компанија, могу се пријавити на конкурс НИС-а за нову сезону програма под називом „NIS Energy“ до 21. новембра 2021. године. Заинтересовани, који испуњавају услове конкурса, могу послати пријаве путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

За програм могу конкурисати мастер студенти или они који су дипломирали на Машинском факултету, Технолошком факултету, Електротехничком факултету, Високој техничкој школи струковних студија, Рударско-геолошком факултету, Хемијском факултету, Пољопривредном факултету, Факултету организационих наука, Економском факултету, Саобраћајном факултету и Природно-математичком факултету.

„NIS Energy“ је једногодишњи плаћени програм компаније НИС, а потребно је да кандидати имају мање од годину дана радног искуства, одлично познавање MS office пакета, као и знање енглеског језика. На конкурсу ће бити изабрано 30 полазника. Више информација о програму на https://www.nis.rs/nis-energy.

Изабрани кандидати ће рад у НИС-у почети у фебруару 2022. године, а током целокупног трајања програма имаће стручну подршку ментора из компаније. За полазнике ће, такође,  бити организовани различити тренинзи, стручна предавања и обуке, као и рад на индивидуалном пројекту. Полазници закључују Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана, а након завршетка програма добијају могућност да се запосле у компанији. На овај начин НИС ће, као компанија која ангажује више од 11.000 запослених у Србији и региону, наставити са праксом да пружа шансу младим домаћим стручњацима.