ИЗ СЕЛА У СЕЛО... Маја Витман на Тргу ослобођења у Долову

Долово

У току радови на асфалтирању Трга ослобођења

ЈОШ ЈЕДНА УЛИЦА, СЕДМА ПО РЕДУ!

• Одговорном политиком локалне самоуправе, директним улагањима из буџета града, успели смо за 15 месеци да изведемо радове у 91 улици, односно да асфалтирамо 44,5 км путева и уредимо 3 км пешачких стаза – истакла је Маја Витман, градска менаџерка

После обиласка радова у Банатском Новом Селу и Банатском Брестовцу, данас је Маја Витман, градска менаџерка, посетила и Долово, где су у току радови на асфалтирању Улице Трга ослобођења.

Ево шта је том приликом рекла градска менаџерка, која већ данима обилази радове у градским и сеоским месним заједницама Града Панчева, на сређивању улица и пешачких стаза.

– Долово за пар месеци добија шест километара асфалтираних путева. Тренутно се изводе радови на асфалтирању Улице Трга ослобођења, а у претходним данима асфалтиране су улице Бориса Кидрича и Светозара Марковића. У првом кругу радова, асфалтиране су улице Соње Маринковић, Братства јединства, Зимска и Иве Лоле Рибара. Настављамо и даље са радовима. Механизација ће после Долова отићи на асфалтирање улица у Банатском Новом Селу. Упоредо са тим вршиће се асфалтирање улица, након завршених припремних радова, у Омољици и Банатском Брестовцу. Оно што нам је остало још да урадимо јесте Улица Банатска у Омољици, као и окретница аутобуског стајалишта у Банатском Брестовцу и да уредимо паркинг код гробља у Старчеву. Поред напоменутих улица, тренутно је у току асфалтирање у Јабуци, а треба да започнемо и радове у Качареву на асфалтирању две улице.

Изузетно сам поносна на равномеран развој како града Панчева, тако и насељених места, са свим улагањима која смо успели до сада да остваримо. Одговорном политиком локалне самоуправе, директним улагањима из градског буџета, успели смо да за 15 месеци изведемо радове у 91 улици, односно да асфалтирамо 44,5 км путева и уредимо 3 км пешачких стаза – напоменула је Маја Витман.

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево