ВРЕДАН ПОКЛОН... у то име и заједничка фотографија

Стари Лец

Значајан поклон Дому „1. октобар“ од Републике Јужне Кореје

МНОГО ТОГА ЋЕ БИТИ ЛАКШЕ И БРЖЕ

Специјализовано амбулантно возило ће бити од великог значаја за унапређење услуга које пружамо нашим корисницима – истакла је др Изабела Јовановић, директорка Дома за душевно оболела лица

Дом за душевно оболела лица „1. октобар“ у Старом Лецу добио је значајну донацију од стране Републике Јужне Кореје.

Поклон овој специфичној здравственој установи, кључеве специјализованог санитетског возила, директорки Дома др Изабели Јовановић, у присуству њ.е. амбасадора Јужне Кореје у Београду Ли Ђеунга, уручила је др Дарија Кисић, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у техничкој Влади Србије.

Истичући да да јој је изузетна част и задовољство што је у прилици да угости тако значајне госте, директорка др Изабела Јовановић је захвалила „на врло вредној донацији која ће бити од великог значаја за унапређење услуга које пружамо нашим корисницима .“

-Ова донација ће побољшати услове за пружање примарне здравствене заштите у нашој установи, нарочито када пацијенте треба превозити ка већим здравственим установама, попут Колиничког центра Војводине, као и ка здравственим установама у Београду и нашој околини. Ово амбулантно возило ће умногоме да унапреди и модернизује наш возни парк, а све захваљујући одличној сарадњи коју имамо са надлежним институцијама у Покрајини и Републици – напоменула директорка др Јовановић.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.