СРЕЋНО... Милош Марков са сарадницима, 1. септембра, на правом месту

Опово

Председник општине са првацима из целе општине првог дана њиховог школовања

ПОРЕД УЏБЕНИКА И ЈОШ ДВА ПОКЛОНА

• Милош Марков, председник општине, поздравио је све ђаке прваке у , којих ове године има 86, пожелео им срећан почетак и успешно школовање и, заједно са својим сарадницима, после уџбеника, поделио им и нове поклоне

У општини Опово је први дан нове школске године започео je окупљањем ђака првака испред својих школа, химном „Боже правде, пригодним програмом, као и пригодним поклонима председника општине, а онда и порукама директора школа „Доситеј Обрадовић“ у Опову и „Зоран Петровић“ Сакулама, са својим истуреним одељењима, у Сефкерину – „Свети Сава“ и у Баранди – „Олга Петров“.

Милош Марков, председник општине, пошто је првацима пожелео добродошлицу и успешно школовање, заједно са својим сарадницима, поделио је првацима поклоне: школски прибор и дечји кишобран, што је са већ поклоњеним комплетима уџбеника

Да подсетимо, сви прваци су раније већ добили комплет уџбеника, такође као поклон Општине. Био је то и „поклон“ џепу родитеља свих 86 првака.

Првацима се потом обратио Славиша Мишков, директор ОШ „Доситеј Обрадовић“, који је првацима пожелео да у школу срећни долазе и из ње срећни излазе.

Надам се да ћемо провести лепу школску годину и да је на крају завршимо сви срећно и задовољно – истакао је Мишков, подсећајући да је у школи у Сефкерину, током лета реновиран под, односно хоблован паркет, као и да су проширени просторни капацитети школе.

Обраћајући се насмејаним и радосним првацима, Данијела Петровић, директорка ОШ „Зоран Петровић“, изразила је задовољство новим почетком, истичући и да се радује предстојећим радовима на реновирању сређивању школа у Баранди и Сакулама.

Од 86 првака у општини Опоово, 43 је у школу пошло у Опову, 20 у Сефкереину, 16 у Сакулама и седам у Баранди.

(Фото: Фб М. Марков)

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.