НОВИ ПОЧЕТАК... уз поклоне и жеље да мали велики људи науче све животне лекције

Алибунар

Председница општина уручила првацима пригодне поклоне, уз поруку…

САЧУВАЈТЕ ОНО РАДОЗНАЛО ДЕТЕ У СЕБИ

Општина Алибунар ће увек настојати да подржи своју децу и њихово одрастање учини што лакшим и безбрижнијим, јер само на тај начин можемо унапредити заједницу у којој живимо и оставити је у наследство квалитетним генерацијама које долазе – поручила је Зорана Братић, председница општине

Као и претходних година, тако и ове године, Зорана Братић, председница Општине Алибунар, у друштву својих сарадника, обишла је прваке, како би им првог дана њиховог школовања, уз пригодне жеље, уручила и пригодне поклоне.

Ова година је година вашег новог почетка. Од данас постајете наши мали велики људи који уче важне животне лекције. Будите стрпљиви, пажљиви, слушајте учитеље, стварајте нова пријатељства, волите и поштујте једни друге.

Сачувајте оно радознало дете у себи које са пуно елана усваја нова знања. Желим вам много петица, безброј дивних тренутака са другарима из разреда,учитељима и успомене за памћење са екскурзија које вас чекају. Све ово је један велики корак који вас води ка томе да будете културни, образовани, срећни млади људи спремни да освоје свет.

Општина Алибунар ће увек настојати да подржи своју децу и њихово одрастање учини што лакшим и безбрижнијим, јер само на тај начин можемо унапредити заједницу у којој живимо и оставити је у наследство квалитетним генерацијама које долазе” – поручила је Зорана Братић.

Медијски пројекат „Општина Алибунар – много је раскрсница, али један је путоказ“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио
средства.