СРЕЋНО... обраћање Милоша Маркова ученицима ОШ „Доситеј Обрадовић“

Опово

Председник општине поздравио прваке у обе школе општине и оба одељења

СРЕЋНО, И ДА БУДЕ БЕЗ ОНЛАЈН НАСТАВЕ!

• Непосредно пред почетак школске године ми смо обезбедили школске ранчеве, како би помогли и родитељима, а данас смо били да их посетимо на њиховом првом часу и да им дамо још један симболичан поклон – истакао је Милош Марков, председник општине

Милош Марков, председник Општине Опово, као и до сада, није пропустио прилику да 1. септембра, првог дана школске године, свим ђацима, посебно првацима, пожели срећне прве школске дане и успешно школовање.

Председник Марков је обишао обе матичне школе у општини Опово, ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Опову, са истуреним одељењем у Сефкерину, као и ОШ „Зоран Петровић“ у Сакулама, са истуреним одељењем у Баранди.

Ове школске године укупно је уписано 114 ђака првака: 56 у Опову, 27 у Сефкерину, 20 у Баранди и 11 у Сакулама.

Поводом почетка нове школске године, Милош марков је изјавио:

Почела нам је нова школска година, искористили смо прилику да ђацима првацима пожелимо срећан почетак школовања. Непосредно пред почетак школске године ми смо обезбедили школске ранчеве, како би помогли и родитељима, а данас смо били да их посетимо на њиховом првом часу и да им дамо још један симболичан поклон и да на тај начин покажемо да мислимо на њих и да њихово школовање прође што квалитетније и успешније са пуно лепих тренутака. Наравно, оно што ми је највећа жеља јесте да ова али и наредне школске године прођу без онлајн наставе, да се иде у школу и да деца буду у школским учионицама“ – истакао је Марков, најављујући неколико нових пројеката, посебно реконструкцију школа у Сакулама и Баранди, као и рад на побољшању енергетске ефикасности.

Марков је рекао да је израда пројектно-техничке документације у завршној фази и да очекује подршку како Канцеларије за управљање јавним улагањима, тако и Покрајинског секретаријата за енергетику, као и Министарства заштите животне средине.

(Фото: Глас Опова)
Пројекат „Општина Опово данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.