САМО ДА... Милош Марков са првацима ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Опову

Опово

Председник Општине честитао првацима почетак школске године

УЗ ЧЕСТИТКЕ И ПРИГОДНИ ПОКЛОНИ

• Ове године у општини Опово уписано је 105 ђака првака, а ђаке прваке у сва четири насељена места посетили су представници локалне самоуправе општине

Ђаке прваке су у сва четири општинска места Општине Опво, као и свеке, тако и и ове године, обишли представници локалне самоуправе – од председника Општине до представника месних заједница. Том приликом, осим жеља за срећан полазак у школу, првацима су уручени и пригодни поклони, у виду сликовница и саобраћајних безбедоносних прслука.

Милош Марков, председник општине, пожелевши малишанима срећан почетак школовања, истакао је значај безбедности у саобраћају, посебно за оне најмлађе учеснике.

Данас смо били да пожелимо срећан почетак школске године нашим ђацима, да имају успеха и нижу добре оцене и да пре свега стекну много знања. Посебан акценат су нам били ђаци прваци, поделили смо им један скроман поклон од локалне самоуправе, а то је прслук који ће им много значити у саобраћају пошто нам предстоји јесењи и зимски период када је и видљивост нешто мања. Локална самоуправа је из буџетских средстава обезбедила и ранчеве ђацима првацима, као и предшколцима, како би растеретили родитеље бар за тај део финансијских средстава за почетак школовања. То је само један део програма намењеног нашим најмлађима, а биће и у наредном периоду сличних програма и пројеката, истакао је Милош Марков.

Ове године уписано је 105 ђака првака, а Славиша Мишков, директор ОШ „Доситеј Обрадовић“ изразио је задовољство што су деца коначно заједно на окупу, посебно због ђака првака јер је то начин да формирају добар колектив.

Настава је почела да се одвија нормално, уз примену свих прописаних мера, а наставиће се онако како то налаже актуелна епидемиолошка ситуација.

                                                                              (Фото: ЕPA.rs)

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.