ХВАЛА ОПШТИНИ... Вилета Симић и Маријана Георгијевски након обиласка просторија

Бела Црква

Председница Општине посетила реновирани Центар за социјални рад

НЕМА ШТА, САД СЕ ЛАКШЕ ДИШЕ!

• Проблематика којом се Центар бави је изузетно тешка, па смо се потрудили да обезбедимо боље услове за запослене, а и за наше суграђане који овде долазе  – истакла је Виолета Симић, предсдница општине

Виолета Симић, председница општине, посетила је Центар за социјални рад „8. мај“ , а након што су средствима из општинског буџета реновиране и сређење просторије ове социјалне установе.

Маријана Георгијевски, в. д. директора Центра, упознала је председницу са тренутним начином функционисања услуга социјалне заштите које Центар обезбеђује становницима општине Бела Црква, а и са чињеницом да је, захваљујући локалној самоуправи, „извршена замена дотрајале дрвене столарије новим ПВЦ прозорима и вратима, а урађено је и низ других, ситнијих, али значајних радова.

„Такође, уређен је и један део простора за виђање родитеља и деце у контролисаним условима“, истакла је директорка Маријана Георгијевски, захваљујући председници на ангажовању и помоћи да се све то уради.

„Издвојили смо 350 хиљада динара за реновирање Центра за социјални рад у Белој Цркви. Ово је установа која има велики број корисника, циркулација у овом простору је доста велика, а проблематика којом се Центар бави изузетно тешка, па смо се потрудили да на овај начин обезбедимо боље услове за запослене, а и за наше суграђане који овде долазе“ – напоменула је председница Општине Виолета Симић.

И запослени у овој социјалној установи  истичу да квалитетнији услови рада доприносе да њихов рад са странкама буде продуктивнији и конструктивнији, а све у циљу у остваривања што ефикасније  социјалне заштите корисника услуга Центра за социјални рад.

(Фото: БЦИнфо)

Пројекат „Општина Бела Црква – грађанин у функцији актера општинске локалне самоуправе“ суфинансира Општина Бела Црква.