ДЕО ТИМА С ПОНОСОМ... Предраг Гинцуљ

Опово

Предраг Гинцуљ, посланик Скупштине АПВ и одборник СО Опово

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА УВАЖАВА ПОТРЕБЕ СВОЈИХ ГРАЂАНА

• Реализацијом бројних пројеката, како оних коју су већ завршени, као и оних који ће се ускоро реализовати, локална самоуправа показује да уважава потребе свих грађана у свим насељеним местима наше општине – каже Предраг Гинцуљ

Много тога је урађено у општини Опово у последњих три године, откако су 2016. одржани локални избори и локалну самоуправу преузели напредњаци на челу са др Зораном Тасићем, сазнајемо (а и понешто смо и видели својим очима) из разговора са Предрагом Гинцуљем, покрајинским послаником и шефом одборничке групе СНС у Скупштини општине Опово.

Уз сав ризик да се о некога и нешто огрешимо, навешћемо још неколико реализованих инвестиција у општини Опово, од бројних с којима нас је упознао наш саговорник. Сем наставка изградње пута Опово – Дебељача, асфалтираних соро шест километара путева, изграђене бициклистичке стазе између Опова и Баранде, у дужини од 2.800 метара, ево шта је још урађено:

  • Реконструкција водоводне мреже у Опову;

  • Радови на модернизацији фабрике воде;

  • Реконструкција Дома здравља Опово и  амбуланти

у Сакулама и Сефкерину – 1. фаза;

  • Реконструкција фискултурне сале у школи у Сакулама;

  • Изградња спортског терена  „Мини пич“ у Сакулама;

  • Уређење атарских путева и паркова;

  • Рехабилитација локалног пута Баранда – Сакуле – Идвор..

У предстојећем периоду, како каже Предраг Гинцуљ, следи наставак изградње пута Опово – Дебељача, затим, даљи радови на реконструкцији водоводне мреже у Опову(замена азбестних цеви), изградња вртића у Сефкерину и доградња и реконструкција Предшколске установе у Опову, изградња  постројења за прераду воде и канализационе мреже  и спортске хале у Опову, опремање индустријске зоне у Баранди, радови на замени водоводне мреже у Баранди и Сакулама, наставак асфалтирања улица, у предвиђеној дужини од 10 км, реконструкција и енергетска санација Дома здравља, завршетак локалног пута Сефкерин – Зрењанински пут, у дужини од 5 км, реконструкција школе у Сакулама…

Опово ових дана – све је другачије него пре три и по године

-Реализацијом свих наведених пројеката, како оних коју су већ завршени, као и оних који ће се ускоро реализовати, локална самоуправа показује да уважава потребе свих грађана у свим насељеним местима наше општине и слободно можемо рећи да је за последње три и по године урађено више него за претходних 20 година и то је оно што мене, као посланика и одборника, испуњава посебним задовољством, јер сам део тима Српске напредне странке, на челу са председником Вучићем,  тима коме су грађани наше општине поклонили поверење, које ми са пуном посвећеношћу трудимо да свакодневно  оправдавамо – закључује Предраг Гинцуљ.

Амбуланта Дома здравља у Сефкерину

Напуштајући Опово, са задовољством сумирамо бројне утиске. И оне док смо били унутра и оне када смо изашли напоље. Имало се шта и чути и видети. Опово је много другачије него што је било, у сваком погледу, и споља и изнутра!

Текст и фото:   С. Батало

Пројекат „Општина Опово – садашњост за будућност“ суфинансира Општина Опово.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.