СЕДИШТЕ ОПШТИНЕ... у фукцији остваривања улоге локалне самоуправе каква она треба да буде

Ковачица

Потписани уговори за реализацију пројеката разних удружења грађана и установа

СВИ ЗАДОВОЉНИ, СПОРТИСТИ НАЈВИШЕ!

• Са по два милиона финансирани су пројекти из области пољопривреде, културе, јавног интереса и вере, док је спортистима припало пет милиона динара

У просторијама зграде Општинске управе и локалне самоуправе, 4. јуна су потписани бројни уговори са представницима удружења и установа из области пољопривреде, културе, јавног интереса, спорта и верских заједница.

За реализацију бвројних пројеката из свих ових области друштвене реалности, општинска локална самоуправа је из општинског буџета издвојила 13 милиона динара.

Након уручења уговора, Маријана Мелиш, помоћница председника општине, не скривајући задовољство,  посебно је истакла чињеницу да је показано јако велико интересовање за конкурисање и да су сви пројекти били на високом нивоу друштвене одговорности, а у функцији остваривања широког спектра интереса, почев од оних најмлађих па до најстаријих становника општине Ковачица.

-Сви прихваћени пројекти, не само да ће допринети остваривању жељених циљева, већ ће допринети и афирмацији општине Ковачице, општине која брине о својим грађанима и која води рачуна о њиховим потребама, доприносећи не само ефикаснијем раду свих тих удружења и установа, него и афирмацији свих оних вредности мултикултуралне општине Ковачица, по којима се ова општина препознаје,  у свој њиховој специфичности.

Имајући све то у виду, са по два милиона финансирани су пројекти из области пољопривреде, културе, јавног интереса и вере, док је спортистима припало пет милиона.

Пројекат „Општина Ковачица – будућност у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Ковачица
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.