ДОБРЕ КОМШИЈЕ... Роман Стракош и Немања Богданов на потписивању уговора

Панчево

Потписан уговор о спозорству између компаније „Бросе“ и Културног центра

КАД ИМА ВОЉЕ ИМА И – УГОВОРА

• Овај уговор је круна нашег рада, јер ћемо моћу да подигнемо ниво квалитета програма који Културни центар нуди грађанима – истакао је Немања Богданов, директор Културног центра

Преговори, који су започети још пре неколико месеци, завршени су данас потписивањем уговора између компаније „Бросе“ и Културног центра.

Овим уговором, ове и наредних година, компанија „Бросе“ спонзорисаће  редовни програм Културног центра, а биће и генерални покровитељ панчевачког Џез фестивала, једне од најзначајнијих манифестација те врсте у Србији.

Немања Богданов, директор Културног центра, после потписивања уговара је  истакао је да ће он допринети подизању  квалитета програма на још виши ниво, а потом је захвалио градоначелнику Стевановићу на помоћи, која је довела до самог потписивања уговора.

„Преговоре смо почели у кабинету градоначелника Панчева, Александра Стевановића. Хвала му на подршци. Градоначелник има велико разумевање за рад Културног центра, што се види и по резултатима. Реновирана је дворана Културног центра и тренутно се реновира Галерија савремене уметности Културног центра. Овај уговор је круна нашег рада, јер ћемо моћу да подигнемо ниво квалитета програма који Културни центар нуди грађанима“, истакао  је директор Богданов.

Роман Стракош, генерални директор компаније „Бросе“, напомињући да панчевачка култура и образовање могу увек рачунати на подршку компаније на чијем је челу, је рекао да је „ово само почетак наше добре сарадње“.

„Ми желимо да будемо добре комшије и добри партнери свим грађанима Панчева. Ово је само мали чин онога што можемо да учинимо и како можемо да подржимо град и надам се да ће се то и остваривати у будућности, рекао је Стракош.

(Фото: еПанчево)

Пројекат „Град Панчево – грађанин као кључни атер локалне самоуправе града“ су/финансирао Град Панчево