ОДЛИЧНА ИДЕЈА... Саша Павлов на отварању „Сајма спорта у Граду спорта“

Панчево

Манифестација „Сајам спорта у Граду спорта“

ПОШТОВАЊЕ ПРАВИХ ВРЕДНОСТИ

• Од 2000 учесника, њих чак 1300 било је из ПУ „Дечија радост“ из Панчева

Град Панчево и Спортски савез Панчево, у сарадњи са Савезом за школски спорт Панчева и Панчевачким савезом за предшколски спорт, спортску анимацију и рекреацију, организовао је  2. по реду манифестацију  Сајам спорта,  под слоганом “Сајам спорта у Граду спорта” , и то у Хали спортова “Стрелиште”, у понедељак 24. септембра 2018. године, у времену од 9 до 14 часова.

Манифестацији су, поред представника Спортског савеза Панчева,  присуствовали и гости: Жељко Танасковић, председник Савеза за школски спорт Србије  и Михаил Дудаш, председник Савеза за школски спорт Војводине.

Градоначелник града Панчева Саша Павлов свечано је отворио Сајам спорта следећим речима:

– Промоција различитих спортских дисциплина је одлична идеја и у великој мери ће допринети да се деца и млади одлуче којом активношћу желе да се баве и посвете. Неопходно је да утичемо на нашу децу, да их васпитавамо у духу поштовања правих вредности и развијања и јачања карактера кроз бављење одређеним спортом, истакао је Павлов.

На Сајму спорта под слоганом “Сајам спорта у Граду спорта” учествовало је укупно око  2000 учесника, међу којима је било чак 1300 малишана из ПУ “Дечија радост”.