Падина

После Татранске и Улице др Холубека, Војвођанска улица, па…

С ПРОЛЕЋЕМ И МАШИНЕ НА УЛИЦАМА

• Са пролећним данима на улице наше општине враћају се радне машине, тако да ме посебно радује што ће убрзо општина Ковачица поново постати једно велико градилиште – истакао је Јарослав Хрубик, председник општине

У Падини су настављени радови на сређивању улица, како би се у што већој мери подигла саобраћајна инфраструктура на ниво који ће обезбедити знатно боље услове за одвијање саобраћаја, али и подигла сигурност пешака.

После Татранске и Улице др Холубека, на ред је дошла и Војвођанска улица, коју је данас обишао председник Општине Ковачица Јарослав Хрубик, како би се уверио да ли све иде по предвиђеном плану за реализацију пројекта чија вредност није мала, износи 2.800.000 динара.

Пошто се уверио да све иде према плановима, Јарослав Хрубик је истакао да „настављамо са уређењем локалне путне инфраструктуре“, и да после Војвођанске следи сређивање и Омладинске улице, Улица ЈНА, Горње и Доње долине и Улице браће Јесенски.

Са пролећним данима на улице наше општине враћају се радне машине, тако да ме посебно радује што ће убрзо општина Ковачица поново постати једно велико градилиште“, са задовољством је додао Јарослав Хрубик, председник општине, данас у Падини.

(Фото: ЕПА)