ПРИ КРАЈУ... Чедомир Божић и Александар Стевановић у обиласку радова на водоводној мрежи у Скробари (Фото: Градски сајт)

Панчево

Посета покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство

ЈОШ ЈЕДНА ПОТВРДА ДОБРЕ САРАДЊЕ

• Обиласком радова на водоводној мрежи у Скробари, које делом суфинансира и Покрајински секретаријат, утврђено је да се они одвијају по плану, тако да се очекује …

Чедомир Божић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство, у друштву са Александром Стевановићем, градоначелником Панчева, обишао је радове на изградњи водоводне мреже  у насељу Скробара.

Покрајински секретар и градоначелник су се уверили да радови теку предвиђеном динамиком и да ће ускоро бити и завршени, како се очекује, средином децембра.

Чедомир Божић је том приликом истакао да је Покрајински секретаријат издвојио део средстава за успешан завршетак овог значајног посла, подсећајући да су у току и радови на изградњи канализационе мреже у Шарпланинској улици, које такође суфинансира Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, и то у износу од десет милиона динара.

Истичући задовољство посетом покрајинског секретара, градоначелник Стевановић је рекао да је и данашња посета „показатељ добре сарадње Покрајинског секретаријата и Града Панчева“.

-Завршетком ових радова, ми ћемо створити услове да се око 500 нових корисника прикључи на водоводну мрежу и тиме добију пијаћу воду из градског водовода. Желим да напоменем да смо током године урадили и неколико атарских путева, што је од изузетне важности за наше пољопривреднике и то ћемо и даље наставити да радимо, уз одличну сарадњу са Покрајинским секретаријатом – напоменуо је Стевановић.

После обиласка радова на изградњи водоводне мреже, покрајински секретар и градоначелник посетили су успешно пољопривредно газдинство породице Шкрбић у Јабуци.

Пројекат „Град Панчево – будућност у огледалу садашњости“ суфинансира(о) Град Панчево