НАСТАВАК САРАДЊЕ... Наташа Станисављевић и Анка Симин Дамјанов

Опово

Помоћ породицама избеглица и расељених лица

БЕСПЛАТАН ОГРЕВ ЗА ОНЕ НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

• Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије доделио је Општини Опово укупно 595.000 динара, с тим што једна породица може добити највише 35.000 динара, а за куповину огрева за предстојећу зиму

После уговора којим се обезбеђује реализација два пројекта у сфери образовања, Општина Опово је, новим уговором, овог пута са Комесаријатом за избеглице, обезбедила одређена средства за помоћ најугроженијим избегличким породицама и расељеним лицима пред предстојећу зиму.

Овим уговором, који је у име Општине Опово потписала Анка Симин Дамјанов, Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије доделио је Општини Опово укупно 595.000 динара. Уговором је прецизирано да максимални износ који може бити додељен једној породици износи 35.000 динара, што су средства која се додељују за припрему за зиму и куповину огревног дрвета.

Настављамо сарадњу са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије, тако да ћемо и ове зиме пружити подршку нашим суграђанима који испуњавају услове за бесплатан огрев“ – изјавила је Анка Симин Дамјанов, након потписивања уговора са Наташом Станисављевић, комесарком за избеглице и миграције.

Медијски пројекат „Општина Опово – један путоказ за четири насељена места“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.