УЛИЦА ПО УЛИЦА... Јован Репац, председник Општине Пландиште

Пландиште

Покрајина суфинансира општински пројекат у области саобраћајне инфраструктуре

СРЕЂУЈУ СЕ ВОЈВОЂАНСКА И КАРАЂОРЂЕВА УЛИЦА

Реализацијом овог пројекта настављамо са великим пројектом уређења саобраћајница на територији Општине Пландиште – истакао је Јован Репац, председник општине

Управа за капитална улагања АП Војводине, након спроведеног конкурса, подржала је пројекат Општине Пландиште „Рехабилитација саобраћајница у насељеном месту Пландиште“ са укупним износом од 35.314.891 динара.

Сам назив пројекта говори о чему је реч: о уређењу саобраћајне инфраструктуре у Пландишту, а конкретно, Улице Војвођанске (од раскрснице Улице Хајдук Вељка до излаза према рибњаку Багер) и Карађорђеве улице (од Пашњачке до кружног тока).

Ево шта је тим поводом изјавио Јован Репац, председник Општине Пландиште, након потписивања уговора:

-На основу конкурса коју је расписала Управа за капитална улагања Аутономне Покрајине Војводине Општини Пландиште одобрена су средства за уређење и санацију делова локалних саобраћајница у улицама Војвођанска и Карађорђева. Ово је један од значајнијих пројеката који реализујемо захваљујући сарадњи са Управом за капитална улагања, а којим ћемо санирати врло фреквентне саобраћајнице у насељу Пландиште. У склопу реализације овог пројекта приступићемо и уређењу паркинг простора код Дома културе.

Реализацијом овог пројекта настављамо са великим пројектом уређења саобраћајница на територији Општине Пландиште. Санација путне инфраструктуре је приоритет којим ћемо се бавити у наредном периоду и надам се да ћемо у сарадњи са републичким и покрајинским органима власти ускоро санирати и остале деонице на територији Општине Пландиште – истакао је њен председник Јован Репац.

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.