ВИДИМО СЕ У ДЕЦЕМБРУ ... Виолета Симић и Данијела Василијевић у Дому, а ускоро нови сусрет и нови осмеси

Бела Црква

Поклони Фондације „Хумана срца“ за децу Дома „Вера Радивојевић“

ТО СУ МАЛА ДЕЛА ЗА ВЕЛИКЕ ОСМЕХЕ

Захвалила бих се Фондацији „Хумана срца“ у име локалне самоуправе општине Бела Црква што су препознали нашу општину и ову установу за коју је потребно пуно емоција и љубави – истакла је Виолета Симић, председница општине

У квиру реализације пројекта „Пожели жељу“ , Фондација „Хумана срца“ уручила је пригодне поклоне деци смештеној у Дому за децу и омладину „Вера Радивојевић“ у Белој Цркви.

У друштву Виолете Симић, председнице општине, поклоне, у вредности 540.000 динара,

штићеницима Дома, а које су они пожелели на почетку реализације пројекта „Пожели жељу“, уручила је Данијела Василијевић, оснивач и управитељ Фондације „Хумана срца“.

-Ми смо одлучили да Деда Мраз дође мало раније и да деци у Дому испуни њихове новогодишње жеље. Предивно је било дружење, пуно емоција, суза радосница и осмеха на лицу код свих нас. Захвалила бих се председници Општине Бела Црква и директору установе на подршци за наш пројекат, који су били све време уз нас и да данас пуна срца поделимо поклончиће и најавимо да ћемо у децембру месецу бити опет у Белој Цркви, да поделимо поклоне и другој деци ове општине. Фондација „Хумана срца“ се труди да што више види осмеха на лицу деце и све ово радимо управо због тих осмеха – истакла је Данијела Василијевић.

Захваљујући се донаторима у име локалне самоуправе, Виолета Симић је изразила задовољство „што су препознали нашу општину и ову установу за коју је потребно пуно емоција и љубави.

Наши малишани у Дому имају добре услове боравка, али оно што је мени изузетно битно је да су ови поклони њих изједначили са њиховим вршњацима. Толико телефона, таблета, лаптопова, бицикала и музичких уређаја, пуно ми је срце. Бићемо верни партнери Фондацији „Хумана срца“, потрудићемо се да мотивишемо привреднике из наше општине и ово је један јавни позив, да и они препознају ову енергију, овај тим и да и ми њима помогнемо колико можемо – напоменула је Виолета Симић.

Али то није био крај посете представника Фондације Белој Цркви. После поклона деци и њихове радости, уследила и посета породици Петроман, којој су „Хумана срца“ у потпуности реконструисали и средили четворособну кућу. За само двадесетак дана, од куће која је пре личила на шупу, урађен је прави дом, са новим кровом, новим намештајем, новим купатилом, новом фасадом, а све захваљујући Фондацији и донаторима, који су „помогли да заједно стварамо мала дела за велике осмехе“ – истакла је Данијела Василијевић.

(Фото: БЦИнфо)

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.