КАД СУ ДЕЦА У ПИТАЊУ... Оливера Цицовић са вредним поклоном, првенствено деци, али и њиховим професорима

Алибунар

Поклон Општине и Центра за културу Балетској школи „Димитрије Парлић“

ПОСЛЕ ТЕЛЕВИЗОРА – МИНИ ЛИНИЈА, СЛЕДИ…

• С обзиром да издвојено одељење похађа више од педесет ученика из свих насеља наше општине, ово ће умногоме олакшати наставу балета, која се одржава у просторијама балетске сале у Дому културе Алибунар – истакла је Оливера Цицовић, директорка Центра за културу општине Алибунар

Одељење панчевачке Балетске школе „Димитрије Парлић“ у Алибунару добило је од Општине Алибунар и Центра за културу општине Алибунар, вредан поклон: најсавременију мини линију, како би се реализација деликатног наставног програма одвијала што успешније, посебно у делу балета и народних игара.

У име Општине Алибунар и Центра за културу, најсавременију мини линију је професорима овог изузетно успешног одељења балета уручила Оливера Цицовић, директорка Центра за културу општине Алибунар, која је напоменула да је “до сада је у настави коришћен застарео ЦД плејер, који је у употреби био више од двадесет година.

– С обзиром да издвојено одељење похађа више од педесет ученика из свих насеља наше општине, ово ће умногоме олакшати наставу балета, која се одржава у просторијама балетске сале у Дому културе Алибунар – истакла је директорка Цицовић, додајући да наредне недеље следи нови, опет заједнички поклон Општине и Центра за културу, а то је клима уређај, који ће бити и те како значајан поклон, посебно у време летњих врућина.

Биће то трећи поклон професорима и балетанима овог успешног одељења Балетске школе „Димитрије Парлић“, које је у Алибунару отворено још 1998. године и које је до сада постигло бројне успехе на разним наступима и такмичењима.

Први поклон, ако не рачунамо све оно што спада у инфраструктурну подршку за успешно одвијање наставе, био је ЛЦД телевизор, који је и балетанима и балетанкама, као и њиховим професорима, у знатној мери олакшао приступ успешном одвијању наставног процеса у његовом ширем значењу.

(Фото: ФБ Центра за културу)

Пројекат „Алибунар данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Алибунар.
Ставови изнети у у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.