ДОМАЋИНИ ЗА ПРИМЕР... градоначелница Драгана Митровић уручује пехар екипи Арт Баскета

Вршац

Похвале Граду Вршцу на организацији Купа „Милана Циге Васојевића“

КУП АРТ БАСКЕТУ, ПЛАКЕТА ГРАДУ ВРШЦУ

• Пртеклог викенда, победом над Војводином, кошаркашице Арт Баскета освојиле су Куп „Милана Циге Васојевић“, а победио је и Град Вршац, на чију адресу је експресно стигло значајно признање Кошаркашког савеза Србије

„Желим да честитам представницима Града Вршца на организацији финалног турнира „Милан Цига Васојевић“ у коме смо добили победника националног Купа у категорији сениорки за такмичарску сезону 2020/2021. Својим ангажовањем, пожртвовањем, енергијом, посвећеношћу и ентузијазмом учинили сте да овај турнир у овим околностима буде организован на врхунском нивоу. Сви клубови учесници су презадовољни условима које сте им пружили. Показали сте да када се знање, енергија и посвећеност споје у једно  – успех је загарантован. Мислим да сте задали озбиљан задатак и поставили ниво организације овакве манифестације. Захваљујем се у име Кошаркашког савеза Србије, а и своје лично име на гостопримству и жељи да се осећамо пријатно и у два дана Вршац претворимо у град женске кошарке. Надам се да ћемо са Градом Вршцем сарађивати на многим акцијама у будућности“ истакао је Душан Пројовић, потпредседник Кошаркашког савеза Србије.
Град Вршац заиста се показао као одличан домаћин и организатор, а на церемонији додела награда, сребрне и златне медаље уручила је градоначелница Вршца Драгана Митровић.
Али без награде није остао ни Град Вршца, па је тако плакету Кошаркашког савеза Србије „За одличну организацију финалног турнира“ испред Града Вршца примио Марко Рашић, члан градског већа задужен за спорт
„Драго ми је  да смо као организатор турнира , заједно са СЦ „Миленијум“, показали свој велики капацитет када су питању  најозбиљнији спортски догађаји и надамо се да ће завршница Купа „Милан Цига Васојевић“ постати традиционална за град Вршац , на обострано задовољство.“ изјавио је, између осталог, Марко  Рашић приликом пријема плакете.