Општина Опово

Пензионери Баранде на једнодневној екскурзији по Фрушкој гори

ОПШТИНА МИСЛИ НА СВОЈЕ ПЕНЗИОНЕРЕ

• Захваљујући подршци локалне самоуправе, чланови Општинског удружења пензинера, овог пута они из Баранде, обишли су манастире на Фрушкој гори и уживали у лепотама овог резервата природе

Захваљујући финансијској подршци локалне самоуправе општине Опово, пензионери, чланови Општинског удружења пензионера Опово, по четврти пут су, на основу „проласка“ на општинском конкурсу, били у прилици да оду на једнодневни излет.

Овог, четвртог пута, прилику да оду на једнодневну еекскурзију искористили су пензионери Баранде, и то одласком на Фрушку гору, где су, сем пријатног дружења у лепотама овог резервата природе, обишли и манастире Крушедол, Јазак, Врдник, Хопово, као и Малу и Велику Ремету.

Сем финансијске подршке, локална самоуправа је пензионерима-туристима  обезбедила и неопходно освежење током пута, као и један оброк у природи, тамо где то они оцене да је за њих најприкладније.

Баранђанске пензионере, уз жеље за срећан пут и леп провод, испратили су Анкица Симин Дамјанов, заменица председника општине, као и Жика Несторовић, председник Општинског удружења пензионера.

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.