ОСМЕСИ С РАЗЛОГОМ... Виолета Симић и Дејан Шијак испред поште у Банатској Суботици

Бела Црква

Отворене поштанске испоставе у Кајтасову и Банатској Суботици

У СУСРЕТ ПОТРЕБАМА МАЛИХ СРЕДИНА

• Захвалила бих ЈП „Поште Србије“ што смо заједно реализовали овај пројекат за квалитетније услове живота наших суграђана – нагласила је Виолета Симић, председница Општине Бела Црква

Захваљујући конструктивној сарадњи са локланом самоуправом општине Бела Црква, данас је Дејан Шијак, директор Функције поштанске мреже ЈП „Пошта Србије“, отворио две поштанске испоставе на територији ове општине: у Кајтасову и Банатској Суботици.

„Ова инвестиција је пре свега још један доказ стратешког усмерења ЈП „Поште Србије“ да буде доступнија и ближа грађанима, а да услуга и услови буду квалитетнији и у складу са захтевима времена. Такође, радује ме веома квалитетна и партнерска сарадња са општином Бела Црква, без које реализација овог пројекта не би била могућа. Сигуран сам да ће таквих примера бити и у будућности, а у име поште могу рећи да ћемо и у периоду пред нама гледати да грађани буду што задовољнији, а њихове потребе у потпуности задовољене“ – рекао је Шијак.

Виолета Симић, председница општине, уз  захвалност „Пошти Србије“ што је препознала потребе мештана Кајтасова и Банатске Суботице, је након пригодне свечаности изјавила:

„Отварање поште у овим насељеним местима веома је значајно, с обзиром да се ради о срединама са старијом популацијом и што ће они моћи да у својим селима примају пензију и плаћају рачуне. Захвалила бих се ЈП „Поште Србије“ што смо заједно реализовали овај пројекат за квалитетније услове живота наших суграђана“

Отварањем ових поштанских испостава, становници Кајтасова и Банатске Суботице, посебно они старији,  неће убудуће морати да одлазе у Белу Цркву да подигну пензију или плату, да плаћају рачуне или шаљу писма,  а по речима Озрена Белића, председника Савета месне заједнице Банатска Суботица, услуге поштанске испоставе у овом месту моћи ће да користи и становници суседног Добричева.

(Фото: БЦ инфо)

Пројекат „Општина Бела Црква – грађанин у функцији актера општинске локалне самоуправе“ суфинансира Општина Бела Црква.