Koвин

Отворена модернизована NIS Petrol бензинска станица

У СКЛАДУ СА НАЈСТРОЖИМ СТАНДАРДИМА

• Додатна модернизација малопродајних објеката један је од приоритета у пословању компаније

Компанија НИС наставила је процес модернизације своје малопродајне мреже и  у рад пустила савремену NIS Petrol бензинску станицу у Ковину, у Улици Пут за Смедерево бб. Овај малопродајни објекат реконструисан је у складу са најстрожим техничким и еколошким стандардима и отворен на месту постојеће станице за снабдевање горивом.

У жељи да изађе у сусрет потребама потрошача у овом делу Србије, НИС је објекат у Ковину опремио модерном опремом, међу којима и савременим двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, док су купцима на располагању врхунска горива домаће производње и широк избор производа допунског асортимана. Поред стандардних деривата евро пет квалитета потрошачи на овој бензинској станици, која је отворена 24 часа, могу да се снабдеју и премијум G-Drive горивима, бензином G-Drive 100 и премијум  G-Drive дизелом. У понуди је и течни нафтни гас.

Поред тога, НИС је на модернизованом малопродајном објекту обезбедио и посебне погодности за потрошаче који су до 7. јануара на овој бензинској станици могли да купе G-Drive горива по цени стандардних деривата. До истог датума био је обезбеђен и пригодан поклон за све возаче који су купили најмање 15 литара било ког горива.

Иначе, НИС поседује највећу мрежу бензинских станица на домаћем тржишту, која потрошачима нуди деривате евро 5 квалитета произведене у Рафинерији нафте Панчево, широк спектар допунског асортимана, као и висок ниво услуге. Додатна модернизација малопродајних објеката један је од приоритета у пословању компаније.