Бела Црква

Општини више од три милиона динара за…

ЗДРАВО ПРИРОДНО ОКРУЖЕЊЕ

• Министарство заштите животне средини одобрило је Општини Бела Црква 3.034.552 динара за реализацију пројекта уклањања дивљих депоонија

И Општина Бела Црква је „прошла“, и то јако добро, на конкурсу Министартва заштите животне средине, а којим се суфинасирају пројеки уклањања дивљих депонија и сређивања девастираног природног окружења широм Србије.

Министарство заштите животне средине у релаизацији пројекта Општине Бела Црква учествује са 3.034.552 динара, док ће остатак од 760.000 динара обезбедити Општина из свог буџета.

Ево шта је тим поводом изјавила Виолета Симић, председница Општине Бела Црква:

Настављамо да радимо на унапређењу животне средине у нашој општини. Ово је још један важан пројекат који ћемо реализовати, захваљујући доброј сарадњи коју имамо са Министарством заштите животне средине. Неодговорно понашање појединаца доводи до стварања дивљих депонија чиме се загађује природа и наше окружење.

Континуирано радимо на уређењу зелених површина и на озелењавању наше општине и још једном апелујем на све да заједно чувамо наша природна богатства за будуће генерације које долазе.“

Пројекат „Општина Бела Црква данас  – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Бела Црква.