БИЋЕ И НОВИХ УГОВОРА... Јарослав Хрубик са представницима спортских клубова

Ковачица

Општина доделила осам милиона динара спортским клубовима

ДОБРА ВЕСТ, СЛЕДИ И ДРУГИ КРУГ!

Сва спортска удружења добила су очекивана средства, а ове године биће и другог круга, када ће бити подељена још четири милиона динара, што ће бити за 50 одсто више него прошле године – истакао је Јарослав Хрубик, председник општине

После јавног позива за финансирање посебних програма у области спорта у 2024. години, Општина Ковачица је спортским друштвима са територије општине доделила осам милиона динара. Уговоре о додели средстава представницима клубова уручио је Јарослав Хрубик, председник општине.

Обраћајући се присутнима, Јарослав Хрубик је, истичући да му је задовољство што може да подели уговоре о финансијској подршци Општине спортским клубовима, додао:

Општина Ковачица је и ове године определила у свом буџету средства за финансирање активности спортских удружења а овај конкурс је био расписан на укупно осам милиона динара. Сва спортска удружења су добила своја средства, истакао је Хрубик, додајући да је новина ове године да ће бити и другог круга, када ће бити подељена још четири милиона динара, што ће бити за 50 одсто више него прошле године – напоменуо је Хрубик.

(Фото: РТВ Ковачица)