Општина Опово

Одржани избори за чланове савета месних зајдница

НИШТА НОВО, НАПРЕДЊАЦИ САМИ!

• Сви изабрани чланови савета месних су чланови Српске напредне странке 
• Од укупно 8.104 уписаних у бирачке спискове, на изборе је изашло 2.994 грађанина, што је за око 6 одсто више него пре четири године

Данас су у све четири месне заједнице Општине Опово бирани чланови савета месних заједница. Гласало се на 12 бирачких места у Опову, Баранди, Сакулама и Сефкерину.

На изборе за нове чланове руководства месних заједница изашло је укупно 2.994 бирача, што је за око шест одсто више него 2017. године, на претходним изборима за руководства месних заједница.

И ови избори, као и тадашњи, потврдили су доминацију Српске напредне странке, тако да ће чланови  сва четири савета у све четири месне заједнице бити из редова напредњака.

Након гласања на бирачком месту у ОШ „Доситеј Обрадовић“, др Зоран Тасић, један од двојице повереника СНС за општину Опово, изразио је задовољство подршком грађана кандидатима СНС, што је, како је, како је рекао, значајан показатељ да се у протекле четири године раддило у интересу грађана свих месних заједница, што је и њихов први контакт са локланом самоуправом и са државом.