Кладово

Одржане Спортске игре запослених у локалним самоуправама

НАЈТРОФЕЈНИЈА ЕКИПА ИЗ ПЛАНДИШТА

• У конкуренцији 29 општина и око 650 учесника, радници Општинске управе Пландишта освојили су две златне и две бронзане медаље у појединачној конкуренцији, као и четири пехара у екипном такмичењу

  На овогодишњим Спортским играма запослених у локалним самоуправама Србије, које су одржане у периоду од 1. до 5. септембра у Кладову, екипа Општинске управе Општине Пландиште постигла је до сада највећи успех.

Из Кладова су се вратили са чак две златне и две бронзане медаље, као и четири пехара у екипној конкуренцији.

У конкуренцији 29 општина са око 650 учесника, екипа Општинске управе Пландишта освојила је пехаре за прво место у атлетици, екипно такмичење, за друго место у одбојци и за треће место у фудбалу и надвлачењу конопца.

Појединачно, златним медаљама окитили су се Радован Селаковић, за прво место у трчању на 100 метара и Немања Брекић у бацању кугле. Бронзане медаље освојили су Алиса Боројевић, у бацање кугле и Бранислав Матијевић,  у скоку удаљ.

Чланови спортске екипе, која је на терену показала да има велико срце и да су сви изузетни борци у одбрани боја своје Општине, захваљују на безусловној подршци председнику Општине  Јовану Репцу  и његовим сарадницима, подршци руководству Синдикалне организације Општинске управе општине Пландиште, као и свима који су их бодрили и навијали за њих током такмичења.

Нису изостале ни честитке колега и колегиница који су за то време били на својим радним местима.

Пројекат „Општина Пландиште – грађанин у функцији главног актера локалне самоуправе општине“ суфинансира Општина Пландиште.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.