Пландиште

Одржана спортско-рекреативна манифестација „Спортски дан жена“

КАКО ТЕ ВЕЋ ЖЕНЕ УМЕЈУ

• У оригиналном и креативном дану учествовало је  45 жена, распоређених у 16 екипа

 

У организацији Спортског савеза општине Пландиште, 10. новембра,  одржана оригинална манифестација, под називом „Спортски дан жена“.

Свој допринос, на свој начин, у организацији ових „женских сусрета“ дао је и Дом „1. октобар“ Стари Лец.

Иначе, треба рећи да је ово само једна од рекреативних активности, а које као здрав начин живота, промовиће Спортски савез Пландишта, тако да је ова спортско-рекреативна манифестација ове године обележила свој јубилеј – десет година од првог сусрета овакве врсте.

Припаднице лепшег пола, жене којима спорт није превасходна преокупација, и ове године одмеравале су своје снаге и своја умећа  у три такмичарске дисциплине: у одбојци, у надвлачењу конопца и у пикаду.

У такмичењу, пре би се рекло, у међусобном спортско-рекреативном дружењу, учествовало је чак 48 такмичарки, распоређених у 16 екипа.

Иако је јасно да првенствени циљ оваквих сусрета није ко ће победити, јер су ппобеднице све ђжен којиеучествују у овом „Спортском дану жена“ , ипак, да кажемо да су прво место поделили трочлани састави Актива жена инвалида и Спортског савеза општине Пландиште.

Уз уверење да ће овакве и сличне манифестације бити све чешће, честитке организаторима, а посебно дамам које су своје слободно време искористиле да промовишу спорт и рекреацију као здраве животне врености.

(Фото: Plandište online)

Пројекат “Пландиште јуче и данас – оно што остаје”  суфинансиран је из буџета Општине Пландиште.

Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.