Банатски Карловац

Обезбеђено грејање за ОШ „Душан Јерковић“

ЗАХВАЉУЈУЋИ ВЕТРОПАРКУ И…

• Донација компаније „Елицио“ износила је близу 2,2 милиона динара

Зоранa Братић, председница Општине Алибунар и Кристоф Болс, менаџер компаније „Елицио“, која је изградила ветропарк на територији општине Алибунар, посетили су, са сарадницима, Основну школу “Душан Јерковић” у Банатском Карловцу, која захваљујући донацији „Елициа“, од приблизно 2,2 милиона динара, ове зиме има грејање.

Кристоф Болс, менаџер комапније за Србију,  изразио је задовољство што је компанија допринела да ђаци друго полугодиште започну у топлим учионицама.

  • Као што је познато компанија „Елицио“ се обавезала да ће два посто свог профита од ветропарка Алибунар давати Општини за пројекте од користи свим грађанима. Захваљујемо председници и менаџменту Општине што су препознали проблем и наша средства усмерили за потребе најмлађих. Задовољни смо како су радови изведени, као и што смо од директора школе чули да је температура на оптималном нивоу- рекао је Кристоф Болс.

Зорана Братић, изражавајући  задовољство због успешног завршеног посла, захвалила је компанији „Елицио“ на донацији и друштвено одговорном пословању.