ПУТ ПО ПУТ... док се све не доведе у ред

Пландиште

Нови радови на уређењу путне инфраструктуре и саобраћајница у општини

ДОК ТРАЈЕ ОБНОВА, НЕМА ОДМОРА, СВЕ..

Поред санације пута Пландиште – Јерменовци, прошириће се и коловоз од Пландишта до Барица, јер је сређивање путне инфраструктуе један од приоритета у раду локалне самоуправе – истакао је Јован Репац, председник општине

У оквиру активности локалне самоуправе на реализацији пројеката уређења путне и саобраћајне инфраструктуре, највеће инвестиције на територији општине Пландиште, у току са радови на више локација, а најновији су на путу Пландиште – Јерменовци, у дужини од око 12 километара.

Истичући да су радови резултат одличне сарадње Општине са ресорним министартвом Владе Србије и ресорним секретаријатом Покрајинске владе, Јован Репац, председник Општине Пландиште, између осталог, је истакао:

Санирање путне инфраструктуре је један од наших приоритета и свесни смо чињенице да за санацију треба издвојити додатна новчана средства, која за буџет Општине Пландиште представљају велико инвестиционо улагање, оф чега не одустајемо.

Тренутно се изводе радови на неколико градилишта, и апсолутно смо поносни што ће се у потпуности санирати деоница пута IIа реда на релацији Пландиште – Јерменовци, укупне дужине 12 километара. Поред санације пута предвиђено је и проширење коловоза на деоници пута Пландиште – Барице. Ово је једна од највећих инвестиција која се реализује у Општини Пландиште а која се тиче извођења радова на уређењу путне инфраструктуре. Ово су велики пројекти за Општину Пландиште које свакако не бисмо могли да реалузујемо без помоћи републичких и покрајинских органа власти. Радови се изводе континуирано утврђеном динамиком и врло брзо добићемо комплетно уређену саобраћајницу до насеља Јерменовци” – рекао је Јован Репац.

Због извођења радова на деоници Пландиште – Јерменовци саветује се возачима да обрате посебно пажњу на знакове и светлосну сигнализацију и да брзину свог возила прилагоде условима на путу.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.