ОНИ СУ ТИ... Јован Репац са награђеним студентима и студенткињама

Пландиште

Новчана награда Општине најбољим студентима и студенткињама у општини

ПОДСТИЦАЈ ЗА НАЈБОЉЕ ДА БУДУ ЈОШ БОЉИ

• Свим студентима желим пуно успеха у даљем раду и школовању, а ми као локална самоуправа ћемо се потрудити да вам помогнемо на том путу усавршавања и напретка, како бисте једног дана стечено знање искористили за развој и напредак наше општине – истакао је Јован Репац, председник општине

Као што је то чинио и претходних године, тако и ове године, Јован Репац, председник општине, уручио је новчане награде најбољим студентима и студенткињама са територије Општине Пландиште.

На пригодној свечаности, одржаној у Културном центру Пландиште, ове године Општина Пландиште је из свог буџета, за 25 најбољих студената и студенткиња основних и мастер студија, издвојила по 80.000 динара.

Сви они имају просек оцена већи од 8,5 и то је оно што их издваја од осталих колега и колегиница и што и јесте циљ Општине, да и на овај начин стимулише све њих на што постизање што бољих резултата у студирању и припреми за сутрашњи први радни дан.

О томе је у свом обраћању говорио и Јован Репац, председник општине:

Велика ми је част и задовољство што смо се данас окупили у оволиком броју и што имам прилику да и ове године поздравим најбоље студенте у општини Пландиште. Ви сте будућност ове општине и на вама је само да наставите да марљиво радите на свом образовању и едукацији.

Иако важимо за малу општину и те како имамо чиме да се похвалимо, нарочито на пољу образовања. Општинско веће усвојило је одлуку додели награда за најбоље студенте наше општине и на тај начин обезбедили смо нови пакет помоћи за наше најуспешније студенте, чиме смо наставили добру праксу коју негујемо већ годинама уназад. Сваке године се трудимо да повећамо издвајања из буџета која се односе финансијску помоћ ученицима и студентима.

Свим студентима желим пуно успеха у даљем раду и школовању, а ми као локална самоуправа ћемо се потрудити да вам помогнемо на том путу усавршавања и напретка, како бисте једног дана стечено знање искористили за развој и напредак наше општине” – истакао је Јован Репац.

(Фото: еВршац)

Пројекат „Једним путоказом до 14 насељених места“ суфинансира Општина Пландиште, Решење бр. 681-3/2023-II од 22. 5. 2023. Ставови изнети у медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.