Пландиште

Нова услуга у општини Пландиште

ТРИ ПОС ТЕРМИНАЛА ЗА ГРАЂАНЕ

• Електронско плаћање доступно је свим платним картицама (DinaCard, VISA, MasterCard) без обзира на банку издаваоца

Ових дана је у Општинској управи општине Пландиште омогућена нова услуга грађанима. Захваљујући Канцеларији за информационе технологије и електронску управу, Општинска управа општине Пландиште је поставила три ПОС терминала и тиме омогућила корисницима својих услуга да административне и друге таксе, накнаде и порез на имовину плате електронски. Електронско плаћање доступно је свим платним картицама (DinaCard, VISA, MasterCard) без обзира на банку издаваоца.

Путем платних картица на пулту Услужног центра Општинске управе општине Пландиште Пландиште могуће је да се плате све административне таксе (локалне и републичке), накнаде, порез на имовину и остале обавезе по основу локланих јавих прихода.

Успостављање плаћања такси на шалтеру-пулту путем платних картица доприноси начелу делотворности и економичности поступака, а у циљу успостављања професионалне и модерне управе као сервиса грађана. Е-плаћањем странка избегава одлазак до поште или банке и чекање у редовима, и на тај начин јој се омогућава да ефикасније оствари своја права.