ШТАНД НИСА-А... у сусрет потребама пољопривредника

Економија

НИС на јубиларном Сајму пољопривреде у Новом Саду

ПО ПРВИ ПУТ И НОВА „НИС АГРО КАРТИЦА“

• Мобилна апликација за пољопривреднике преставља дигитализовану Агро картицу, уз помоћ које ће моћи да користе све погодности НИС Агро програма

Компанија НИС и ове године представља посетиоцима Међународног сајма пољопривреде у Новом Саду производе и услуге креиране посебно за ратаре, као и богату понуду која је доступна потрошачима у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту.

Јубиларни 90. Међународни сајам пољопривреде, одржава се од 20. до 26. маја, а сви заинтересовани могу да се упознају са понудом НИС-а на штанду компаније, у Мастер хали Новосадског сајма.

Током седам дана трајања највеће пољопривредне манифестације у региону, гости штанда компаније НИС могу да добију више информација о погодностима које нуди НИС Агро програм, а по први пут компанија представља и нову „НИС Агро картицa“ мобилну апликацију. Мобилна апликација за пољопривреднике преставља дигитализовану Агро картицу, уз помоћ које ће моћи да користе све погодности НИС Агро програма.

У оквиру учешћа на манифестацији НИС посетиоцима штанда представља и широку палету NISOTEC уља и мазива чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, штити мотор од корозије и продужава радни век мотора. Штанд НИС-а је након свечаног отварања Сајма обишао Милан Ђурић, градоначелник Новог Сада.

Велико ми је задовољство што ове године можемо да представимо и нашу нову услугу за пољопривреднике, „НИС Агро картица“ мобилну апликацију. Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, НИС препознаје значај пољопривреде за привреду и остаје посвећен увођењу додатних погодности за ову категорију потрошача“, изјавио је Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС.