ГРАЂАНИ ВИДЕ... Неђељко Коњокрад за председавајући столом са замеником председника и секретаром СО (Фото: Општински сајт)

Алибунар

Неђељко Коњокрад, председник Скупштине општине Алибунар

ИМАМО НЕСПОРНУ ПОДРШКУ ГРАЂАНА

• Изузетно сам задовољан радом и ангажовањем  одборника, како на заседању, тако и у припремама седница Скупштине општине

Неђељко Коњокрад, председник Скупштине општине Алибунар, поред Душана Дакића, председника општине, други је Иланџанин на значајној функцији у локалној самоуправи ове јужнобанатске општине.

За њега смо, на измаку 2019. године, а уочи предстојећих пролећних избора, имали три питања.

Како оцењујете рад председника Општине, Општинског већа и Општинске управе и њихову сарадњу са Вама и одборницима СО, и у чему се она посебно огледа?

    – У овом периоду  имали смо плодну сарадњу са другим органима општине, уважавани су њихови предлози, сугестије, мишљења о свим битним питањима која се тичу грађана општине Алибунар.

Та сарадња се посебно огледа у заједничким и често одржаваним консултацијама са свим органима  на законом утврђеном нивоу, а све са циљем унапређивања ступња  демократичности и транспарентниости у раду Скупштине општине.         

А рад одборника?

    – Изузетно сам задовољан радом и ангажовањем  одборника, како на заседању тако и у припремама седница Скупштине општине.  Њиховим присуством на сваком заседању, одговорним залагањем и учествовањем у расправама они доприносе ваљаном раду Скупштине као основне јединице локалне самоуправе.

   Шта ћете поручити одборницима СО на последњој седници овог сазива, а шта грађанима општине Алибунар уочи предстојећих избора  на свим нивоима?

  • Одборницима СО ћу пожелети добро здравље и да предстојеће празнике проведу у миру и  окружени породицом и пријатељима.

Грађанима ћу поручити да се осврну око себе и погледају своје окружење, начин на који је промењено и унапређено у протеклом периоду и да донесу одлуку о томе у ком правцу желе да иду у наредном периоду.

Ми подршку грађана осећамо свакога дана и у свему што радимо, те сам уверен да ће нам њихово поверење бити указано и онда када дођу дани избора.

(Старт 013)

Пројекат „Општина Алибунар – локална самоуправа у функцији самоуправе грађана“ суфинансира Општина Алибунар.

Ставови изнети у пшодржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове јединице локалне самоуправе која је доделила средства.