ЦИЉ ЈЕ ЈАСАН... а то је што квалитетнија, а тиме и безбеднија путна мрежа

Ковачица

Настављају се радови на рехабилитацији путне мреже на територији општине

КОВАЧИЦА, ЦРЕПАЈА, ДЕБЕЉАЧА, ПАДИНА…

• Председник Општине Ковачица Јарослав Хрубик, истичући задовољство динамиком и квалитетом радова на реализацији значајног инфраструктурног пројекта, подсећа да је од укупних 52 милиона динара, две трећине средстава обезбеђено из буџета Покрајине, а једна трећина из буџета Општине

У општини Ковачица у току је реализација значајног инфраструктурног пројекта, вредног 52 милиона динара. Реч је о сређивању улица и путне мреже, односно асфалтирања оштећених путева, а све у циљу безбеднијег саобраћаја и сугурности и возача и пешака.

Овим пројектом, у Ковачици је асфалтирана Улица Братства јединства, од Улице ЈНА до Улице Иве Лоле Рибара, у дужини од 510 метара, док је у Црепаји асфалтиран пут у Улици Стеве Грубанова, дужине 778 метара, као и траса од Београдске до Железничке улице.

Ових дана завршени су и радови у Дебељачи, где је асфалтирана Улица Светозара Марковића, и то од Улице Бориса Кидрича до Улице Иве Лоле Рибара и од Улице Максима Горког до Панонске улице, укупне дужине од 390 метара.

После Дебељаче кренуло се са радовима у Падини, где ће бити асфалтирана Улица Маршала Тита, и то од Улице 2. октобра до Улице Моше Пијаде, у дужини од 512 метара.

Јарослав Хрубик, председник Општине Ковачица, истичући задовољство динамиком и квалитетом радова на реализацији значајног инфраструктурног пројекта, подсећа да је од укупних 52 милиона динара, две трећине средстава обезбеђено из буџета АП Војводине, а једна трећина из буџета Општине Ковачица.