ВАЖНА ЈЕ ПРЕГЛЕДНОСТ... јер нису свуда главни путеви и главне улице

Пландиште

Наставља се појачана акција одржавања и уређења саобраћајница

БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ НЕМА ЦЕНУ

Извођењем ове врсте радова наставља се са континуираном реализацијом пројеката који се тичу повећања опште безбедности свих учесника у саобраћају – истакао је Јован Репац, председник општине

У складу са опредељеном политиком у области сређивања путне инфраструктуре у општини Пландиште, локална самоуправа ове општине ангажована је ових дана на сређивању банкина на путу који води од Пландишта ка Вршцу и Зрењанину, као и на путу који води према Алибунару и Панчеву.

Све те активносту спроводе се према усвојеном пројекту одржавања и уређења саобраћајница, а у циљу повећане безбедности у саобраћају на целој територији општине Пландиште.

Извођењем ове врсте радова настављаја се са континуираном реализацијом пројеката који се тичу повећања опште безбедности свих учесника у саобраћају. Одржавање путног појаса и уклањање растиња изводи се на деоницама локалних путева као и на главним магистралним путевима I и IIА реда, а према утврђеној динамици” – истакао је Јован Репац, председник Општине Пландиште, напомињући да се посебно води рачуна о прегледности на оштрим кривинама, којих у локалном саобраћају има подоста.

Председник Репац је замолио возаче да своју вожњу прилагоде условима на путу и поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

Пројекат „Општина Пландиште данас – оно што остаје и сутра“ суфинансира Општина Пландиште, а на основу Решења бр. 401-68/2022-II од 29. 4. 2022. године.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.