Економија

Мобилна апликација Drive.Go – штеди време и новац…

И  ЧУВА ЗДРАВЉЕ ВОЗАЧА

• НИС и Visa припремили су  попуст на гориво уз Drive.Go апликацију
• До краја фебруара могућност и додатне уштеде

За кориснике иновативне мобилне апликације Drive.Go, компанија НИС је припремила попусте приликом куповине било које врсте горива на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Поменута акција покренута је у сарадњи са компанијом Visa, а попуст од 3 динара по литру одобрава се свим корисницима Visa картица приликом плаћања горива уз помоћ Drive.Go мобилне апликације, без обзира на количину купљених деривата.

У току 2020. године, НИС је својим потрошачима у Србији омогућио брз и ефикасан процес плаћања горива на бензинским станицама без одласка на касу, путем иновативне мобилне апликације Drive.Go. Пратећи трендове у развоју савремене технологије, НИС је увођењем ове услуге омогућио брзо и једноставно плаћање горива на бензинским станицама компаније, истовремено водећи бригу о заштити и очувању здравља потрошача, што је од посебног значаја у новонасталим околностима. Додатно, управо захваљујући сарадњи компанија НИС и Visa, сви потрошачи ће до краја фебруара моћи да остваре и додатне уштеде уколико се одлуче за плаћање уз помоћ Drive.Go мобилне аплиације и своје Visa картице.

Мобилна апликација Drive.Go  веома је једноставна за коришћење. За почетак потребно је преузети бесплатну Drive.Go апликацију са Google Play, Apple Store-а и Huawei App Gallery-је, регистровати свој кориснички налог и унети банковну картицу којом ће се вршити плаћање. Пре самог точења горива неопходно је да потрошач покрене Drive.Go апликацију и скенира QR код који се налази на точионом месту, а након точења потребне количине горива процес куповине завршава се кликом на дугме „плати“.