ПОСЕТА КОЈА ЗНАЧИ... и пример који ваља следити

Скореновац

Министарка пољопривреде Јелена Танасковић посетила газдинство Адријана Давида

ПОСЕТА КОЈА НИЈЕ САМО ПОСЕТА

• У разговору са пољопривредницима, министарка Танасковић их је упознала са најновијим формама подршке које министарство, на чијем је челу, припрема за што успешније превазилажење актуелних проблема у послу којим се баве

Министарка пољопривреде, шумарства и водоприврде Јелена Танасковић, после обиласка газдинства „Седам језера“ у Црвеној Цркви, посетила је и пољопривредно газдинство Адријана Давида у Скореновцу, у општини Ковин. Адријан је, иначе, трећа  генерација у породици Давид која се успешно бави ратарством и сточарством.

Са министарком Танасковић у друштву је била и Сања Петровић, председница Општине Ковин, као и више успешних пољопривредника из ове општине, што је била и прилика да са министарком поразговарају о свим проблемима с којима се суочавају у свом послу, а да нису последица временских непогода.

У разговору са пољопривредницима, министарка Танасковић их је упознала са најновијим формама подршке које њено министарство припрема за што успешније бављење пољопривредним активностима, уз што мање проблема и са што више ентузијазма. У том смислу, министарка је наговестила и неке законске промене, које су у фази припреме и ускоро ће се наћи пред посланицима Народне скупштине.

Захваљујући се на посети, председница Општине Ковин Сања Петровић је истакла да је ово била прва посета неког министра пољопривреде Скореновцу, као и да је та посета била изузетна прилука да пољопривредници општине Ковин непосредно поразговарају са министарком пољопривреде о свему ономе што их интересује и што их успорава на развојном путу, и њих и општине Ковин, па и шире.

(Фото: ЕПА)