СИГУРНА БУДУЋНОСТ... Драгана Митровић у друштву са најмлађим члановима КУД-а

Гудурица

КУД „Виногради“ обележило 75 година постојања

ПОНОСНИ, С РАЗЛОГОМ!

• Посебно смо поносни што у овом трнутку у нашем КУД-у вежба и наступа рекордан број деце свих узраста – истакла је Светлана Кнежевић, председница „Винограда“

КУД „Виногради“ из Гудурице обележило је, на Видовдан,  75 година постојања и, на  ту годишњицу,  установило и славу друштва – Видовдан, дакако.

И годишњица и прва прослава славе обележени су  концертом на летњој сцени Дома културе, на коме су учествовали најмлађа, средња и старија група КУД-а, уз госте из Јасенова – КУД-а „Ђорђе Малетић“ .

На концерту су били присутни и челници града Вршца,  градоначелница Драгана Митровић, председник Скупштине града др Предраг Мијатовић, као и чланови Градског већа Славиша Максимовић и Слободан Јованов.

-Задовољство нам је што смо после дуже паузе поново нашим мештанима и што смо данас успели да окупимо готово три стотине гледалаца. Посебно смо поносни што у овом трнутку у нашем КУД-у вежба и наступа рекордан број деце свих узраста, а којих је преко 50, и сваким даном нам прилазе нови чланови. Очекује нас гостовање у Републици Српској, а настављамо и да се припремамо за предстојећи фестивал „Златна јесен“,  који ће се крајем августа одржати у Гудурици и где смо ми домаћини“,  изјавила је Светлана Кнежевић, председница КУД-а „Виногради“ из Гудурице, која је руковођење овим успешним културно-уметничким друштвом  преузела пре два месеца.

Пројекат „Град Вршац – грађанин као кључни актер градске локалне самоуправе“ суфинансира Град Вршац.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.