НЕПРИКОСНОВЕНА… Драгана Митровић започиње девету годину на челу Вршца

Вршац

Конститутивна седница Скупштине Града Вршца

ДРАГАНИ МИТРОВИЋ И ТРЕЋИ МАНДАТ

· Поносна сам на то што смо у претходном мандату урадили највећи део онога што смо обећали Вршчанима – истакла је нова-стара градоначелница Драгана Митровић, којој је ово девета година на челу градске власти у Вршцу

 

  После Панчева јуче, данас је конституисана и нова градска власт у Вршцу. Од укупно 45 одборника, у новом сазиву листа окупљена око СНС има 32 одборника, листа око ДС има 12 док једног одборника има листа ГГ „Бирам Вршац“.

  На функцији градоначелника остала је Драгана Митровић, којој је ово трећи мандат, односно девета година на челу локалне самоуправе у Граду Вршцу. И на функцији заменика градоначелника није било промене, и у наредне четири године на тој функцији остаје Дејан Сантрач.

  До промена је дошло на челу Скупштине Града Вршца. Милован Вујичић, досадашњи заменик, именован је за председника , а на месту заменика замениће га Ненад Барош.

  Функцију секретара градског парламента и даље ће обављати Андријана Максимовић, а заменика секретара Јелена Мушкиња.

  За чланове нове извршне власти, на предлог градоначелнице Драгане Митровић, своје функције у Градском већу задржали су: Дејан Чебзан, Славиша Максимовић, Слободан Јованов, др Трајан Качина и Мирослав Лепир, а за нове чланове изабрани су Ливија Станојев и Марио Опричић.

  Обраћајући се новом скупштинском сазиву, Драгана Митровић је, у име изборне листе „Александар Вучић – Вршац сутра“, захвалила грађанима Вршца на огромном поверењу и убедљивој подршци коју су нам указали на последњим локалним изборима, што је најмеродавнија оцена нашег четворогодишњег рада”.

Иза нас су још четири године у којима смо успешно наставили да стварамо један лепши и модернији Вршац. Поносна сам на то што смо у претходном мандату урадили највећи део онога што смо обећали Вршчанима” – истакла је Драгана Митровић, најављујући да су „велики циљеви пред нама, још много тога је потребно урадити у времену које долази”.

Наставићемо да се боримо и радимо на ономе што смо започели, а то је још нових радних места, још нових инфраструктурних пројекта, још бољи услови лечења, још модерније образовање јер нас на то обавезује овако велико поверење наших суграђана – поручила је нова-стара градоначелница Драгана Митровић, на почетку свог трећег мандата.

                                                                         (Фото: еВршац)