Качарево

Књижевно вече Наде Малек у Дому културе

КАКО ТО ВЕЋ НАДА УМЕ

Панчевачка књижевница Нада Малек одржала је у качаревачком Дому културе књижевно вече, одазивајући се жељи  Удружења жена „Етно кутак“ из Качарева да им уочи Светога Саве приреди један угођај за памћење, како то већ уме ова панчевачка списатељица, са својим специфичним и посебно надахнутим стилом писања, али и презентовања својих књижевних умотворина, пријемчивим за уши свих узрасних категорија.

И ово вече протекло је у том стилу, са пуно позитивне енергије, којој су посебну арому дали, не само прозаични прикази свакодневног живота саме ауторке, него и реакције публике, која је Наду Малек позвала да што пре поново дође у Качарево.

Како сазнајемо биће то врло брзо, чим изађе нова књига ове познате књижевнице, са препознатљивим стилом писања који, нема сумње, одговара широком кругу оних који воле да чују презентовање свакодневне реалности живота на особени уметнички начин.

Два дана после Качарева, Нада Малек је била гост и у панчевачком „Споменку“, и то са својом причом „Православље“,  са  поруком, која је и овог пута била баш онаква каква може бити за Савин дан.