Млади и…

Конференција „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи“

КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ…

• Још један запажен успех јужнобанатског Конектинг тима за…

На 6. националној конференцији „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“, јужнобанатски Конектинг тим у саставу Никола Вељковић, Теодора Гоља, Душан Станишковић, Тамара Тодоровић, Соња Дакић, Бојана Јефтовић, Дејана Балтес, Марко Батур и Дениз Хоти, добио је још једно значајно признање за реализацију пројекта „Кад порастем бићу…“

Иначе, овај програм посвећен је младима и бави се темама омладинског предузетништва, каријерног информисања и саветовања. Суштина програма јесте оснаживање младих да самостално и промишљено доносе одлуке о покретању сопственог посла, наставку каријере или школовања.

Централни део образовног програма је летњи камп који окупља 14 изузетно мотивисаних ученика и ученица  из јужног Баната, узраста од 14 до 18 година. Камп траје 6 дана, и то  од 9. до 14. августа, и то  у Мокрин Хоусе-у и подразумева 70 сати активног рада са младима.

Успешну реализацију овог пројекта, поред Града Панчева, помогли су и ЕТШ „Никола Тесла“, Техничка школа „23. мај“, обе из Панчева, као и Центар за одговорно друштвено пословање и друге друштвено одговорне компаније и организације.

(Старт 013)