Заједници заједно

Истиче рок за пријаву на НИС-ов конкурс “Заједници заједно“

ЗА 12 ПАРТНЕРСКИХ ГРАДОВА И ОПШТИНА

• Рок за пријаву на конкурс истиче 10. јула у 16 часова, а резултати конкурса биће објављени 21. септембра 2020. године

Конкурс који је компанија НИС расписала у оквиру програма „Заједници заједно“ за пријаву овогодишњих пројеката у локалним самоуправама, истиче 10. 07. у 16 часова, а резултати конкурса биће објављени до 21. септембра 2020. године.

Средства у износу од 114,5 милиона динара НИС је наменио за финансирање пројеката који су усмерени на унапређење безбедносно-информационих система и дигитализацију наставног процеса у образовним установама у 12 партнерских градова и општина који су обухваћени програмом „Заједници заједно 2020“: Београд, Нови Сад, Пожаревац, Ниш, Чачак, Зрењанин, Панчево, Кикинда, Кањижа, Нови Бечеј, Србобран и Житиште.

Ове године програм „Заједници заједно“ компанија НИС реализује уз подршку Министарства унутрашњих послова и Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

До сада је кроз овај програм друштвене одговорности НИС уложио  више од милијарду динара у реализацију преко 950 пројеката који су допринели унапређењу квалитета живота грађана широм Србије.