РАДНО... Милош Марков у разговору са радницима на градилишту

Баранда

Инфраструктурни радови на сређивању 800 метара споредних улица

РАДОВИ ПО ЖЕЉИ ГРАЂАНА БАРАНДЕ

· Морам да кажем да је иницијатива за асфалтирање ових улица потекла од стране грађана Баранде и преко Савета месне заједнице, тако да смо ми послушали њихове предлоге, одвојили средства и почели реализацију асфалтирања – истакао је Милош Марков, председник општине

У Баранди су у току радови на асфалтирању Безимене улице и делова улица Бориса Кидрича и Пролетерске. То су, иначе, споредне улице, али су сигурно од значаја за оне који у њима живе, а и за транзит пољопривредних производа.

Акција се одвија у склопу реализације пројекта инфраструктурног сређивања месних заједница у општини Опово, тако да се, после Баранде, машине и радници селе у Сакуле, где је већ постављена подлога у дужини од 1.300 метара.

Раднике на градилишту посетили су Милош Марков, председник општине, Небојша Ковачевић, помоћник председника општине, Момчило Вујчин, председник Савета Месне заједнице Баранда, као и општински већници из овог места Горан Дивљачки, Милован Кнежевић и Александар Веселинов.

Као што смо обећали нашим грађанима радимо асфалтирање у насељеним местима Баранда и Сакуле, данас смо конкретно у Баранди, где се ради 800 метара пута. Дакле, 400 метара у Безименој улици и по 200 метара у делу Бориса Кидрича и Пролетерској. Ове године смо успели толико новца да обезбедимо и сваке године гледамо да у складу са нашим могућностима да део средстава одвојимо за уређење, односно асфалтирање локалних путева. Морам да кажем да је иницијатива за асфалтирање ових улица потекла од стране грађана Баранде и преко Савета месне заједнице, тако да смо ми послушали њихове предлоге, одвојили средства и почели реализацију асфалтирања. С обзиром да радове изводи Штрабаг, као једна одговорна и ефиласна фирма очекујем да ће у неколико наредних дана асфалтирање у Баранди бити завршено, а након тога радови крећу у Сакулама, тако да ћемо до краја ове године урадити нешто више од два километра локалних путева, ове године у Баранди и Сакулама где смо проценили да је приоритет”, рекао је Марков.

Пројекат „Општина Опово – будућност која се огледа у огледалу времена садашњег“ суфинансира Општина Опово.
Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.