JЕДНА У НИЗУ... Славко Радојчић и „Огњиште“ у битки за Лану

Акције

Још једна акција Удружења добрих људи „Огњиште“ Панчевo

ХУМАНИТАРНИ БАЗАР ЗА МАЛУ ЛАНУ

• У недељу, 23. августа у Панчеву је одржан први Хуманитарни базар како би се сакупио новац потребан за лечење мале Лане

У организацији Удружења добрих људи „Огњиште“, у недељу, 23. августа, на панчевачком Корзоу, испред Центра за културу, одржан је први Хуманитарни базар којим је ово удружење још једном показало своје хумано лице.

Свако ко је тада прошао овом панчевачком улицом могао се освежити лимунадом, соком, засладити неким колачем или купити неку ситницу које су бројни чланови и чланице овог удружења, али и не само они, донели на овај први по реду хуманитарни базар или се једноставно дружити са другим људима који су се окупили само са једним циљем – помоћи некоме. Непотребно је рећи да је сав приход са овог хуманитарног догађаја намењен управо онима којима је помоћ потребна а удружење „Огњиште“ увек зна некога коме треба помоћи. По старој и лепој традицији, „Огњиште“ ће објавити колико новца је скупљено током овог првог од, надамо се, многих хуманитарних базара и коме ће новац бити намењен.

Иначе, ово удружење је активно свакога дана, а председник и оснивач „Огњишта“ Славко Радојичић сваки свој слободни тренутак користи како би учинио још један корак и помогао некоме. Поред посета бројним породицама у Панчеву, али и целој Србији којима се помоћ уручује како она стигне, ово удружење је укључено и у акције прикупљана новца за лечење деце, а ових дана та страна активности удружења је окренута ка малој Лани Јовановић, која има девет месеци и која болује од мишићне атрофије и за чије лечење, здравље и срећно детињство је потребан новац.

Поред тога, чланови „Огњишта“ активно, свакодневно прикупљају новац, али и сваку другу врсту помоћ за установе или посебно вишечлане породице које се налазе у незавидним финансијским ситуацијама, а које касније посећују и помажу. Тако је недавно „Огњиште“ помогло панчевачкој породици Станчуљ, породици са седморо деце из села Курјаче, као и породици из Кајтазова којој је уручена помоћ у тренутку када им је кроз акцију ТВ емисија „Кућа од срца“ уређена кућа.

Ако желите помоћи некоме или се на неки начин укључити у акције удружења посетите фејсбук страну Удружења добрих људи „Огњиште“.

Удружење добрих људи „Огњиште“

Сврха уплате: ЗА ЛАНУ ЈОВАНОВИЋ

динарски рачун:

340-11024157-94

девизни рачун:

SWIFT CODE:

GIBARS22

IBAN: RS35340000001102415794

Erste Bank